Cena: 4500,- Kč bez DPH
Délka kurzu: 1 (dny)
Termín: | Místo konání: | Obsazenost: | |
21. 05. 2025 | Baarova 231/36 - Praha | VOLNO | OBJEDNAT |
Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro pracovníky kvality v potravinářských provozech, kteří chtějí rozšířit své znalosti a praktické dovednosti při řízení hygieny a správné výrobní praxe v různých typech potravinářských podniků.
Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Získáte znalosti z oblasti, jako je nastavení hygienického a sanitačního řádu, kontrola dodržování hygienických pravidel na pracovišti, hygienické smyčky, hygienické stroje, zajištění bezpečné výroby potravin, normování a nastavení výrobních procesů, procesy vývoje nových produktů a jejich implementace do výroby.
Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.
Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.
Program: 9.00 až 16.00 hod.
Lektor: Ing. Blanka Chrpová
Pro další rozvoj doporučujeme účastníkům kurzy:
Čisté prostory
Management rizik