Kurz / Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech

 
 
 
 
 

Kurz / Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech

<< Zpět

Cena: 4500,- Kč bez DPH
Délka kurzu: 1 (dny)

Termín:Místo konání:Obsazenost: 
21. 05. 2025Baarova 231/36 - PrahaVOLNOOBJEDNAT

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro pracovníky kvality v potravinářských provozech, kteří chtějí rozšířit své znalosti a praktické dovednosti při řízení hygieny a správné výrobní praxe v různých typech potravinářských podniků.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Získáte znalosti z oblasti, jako je nastavení hygienického a sanitačního řádu, kontrola dodržování hygienických pravidel na pracovišti, hygienické smyčky, hygienické stroje, zajištění bezpečné výroby potravin, normování a nastavení výrobních procesů, procesy vývoje nových produktů a jejich implementace do výroby.


Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO PREZENČNÍ ŠKOLENÍ
Učebna je pro účastníky otevřená od 08.15 hod.
Prezentace účastníků: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9.00 hod..

Program: 9.00 až 16.00 hod.

  • Definice SHP/SVP
  • Přehled legislativních předpisů
  • Legislativní požadavky na řízení hygieny
  • Základní principy řízení hygieny v potravinářském podniku
  • Zamezení kontaminace a zajištění bezpečnosti potravin
  • Sanitární technika a stroje
  • Řízení výrobních procesů, vývoj nových produktů

Lektor: Ing. Blanka Chrpová


Pro další rozvoj doporučujeme účastníkům kurzy:
Čisté prostory
Management rizik

 

 

 

 
tel/fax: 566 620 261 | e-mail: info@systemy-jakosti.cz© SYSTÉMY JAKOSTI s.r.o.