Cena: 6500,- Kč bez DPH
Délka kurzu: 2 (dny)
Termín: | Místo konání: | Obsazenost: | |
19. 11. 2024 - 20. 11. 2024 | Baarova 231/36 - Praha | VOLNO | OBJEDNAT |
23. 04. 2025 - 24. 04. 2025 | Baarova 231/36 - Praha | VOLNO | OBJEDNAT |
Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen zaměstnancům, kteří provádějí interní audit HACCP v organizaci. A všem pracovníkům, kteří mají zájem o rozšíření znalostí z oblasti potravinářského průmyslu.
Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Kurz je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů auditování.
Osvojíte si nároky správné výrobní a hygienické praxe.
Seznámíte se s problematikou modifikovaných organismů a alergenů.
Součástí kurzu jsou praktické ukázky auditování a fotodokumentace.
Po absolvování kurzu účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.
Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.
ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO PREZENČNÍ ŠKOLENÍ
Učebna je pro účastníky otevřená od 08.15 hod.
Prezentace účastníků: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9.00 hod.
ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO ONLINE ŠKOLENÍ
Zkouška připojení a otevření virtuální učebny od 08.30 hod.
Prezentace účastníků: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9.00 hod.
2. den: 9.00 až 15.00 hod.
Lektor: Ing. Blanka Chrpová
Pro další rozvoj doporučujeme účastníkům kurzy:
Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech
Management rizik